Transilvania

Transilvania in Europa."Transilvania nu-i a voastra ci a urmasilor nostri."

~Stefan cel Mare catre unguri.

"Vampirii din epoca sugeau sange, dar cei din ziua de azi sug..."

~Dracula despre vampirii transilvaneni din ziua de azi.

"Suptul in Transilvania costa 50 de RON."

~O vampiruta catre un turist...Transilvania in limba americana "Pennsylvania" in evreasca "Transjordania" iar in chineza "特蘭西瓦尼亞", pare a fi o regiune istorica romaneasca populata in mare parte de vampiri si alte sugatoare de acest tip. Numele acestei regiuni vine de la faimosul Trans Silvna (inainte de operatie numinduse Silvan) care a reusit sa descopere aceste meleaguri cu cateva ore inaintea lui Columb, deasemenea tot el fiind catalogat de istorici ca find primul vampir gay.

IstorieModificare

Chiar daca a fost descoperita de Silviu, primul locuitor al Transilvaniei a fost insusi Dumnezeu cunoscut la vremea aceea sub mai multe nume, dacii l-au numit Decebal, romanii l-au numit Traian, hunii l-au numit Attila iar musulmanii l-au numit Osama bin Laden. Intr-un pariu pierdut impotriva lui Dracula ii cedeaza acestuia tinutul si de atunci Transilvania a fost infectata ca si fetele de starada. Toti cei care au intrat pe aceste meleaguri au fost supti cu intregime si infectati, celtii, romanii, mongolii, hunii si fratii lor musulmani, americanii, germanii, jaonezii si extraterestrii tornand acasa cu sifilis si hiv. Fiind dominata la inceput de romani care reusise sa imblanzeasca si sa dreseze vampirii, Transilvania a atras rapid atentia Ungariei care dorea expansiune si vampirute asa ca dupa lupte crancene si ani buni in care Dracula a stat ascuns intr-un Pub din Cluj sa nu fie capturat de catre bozgori, Ungaria reuseste sa anexeze in intregime teritoriul transilvanean. Dupa multi ani, romanii s-au plictisit de vampirutele lor si pornesc din nou un razboi in care reusesc sa isi recastige inapoi dreptul de a fi supti, dar acum a aparut si o noua problema...pe langa vampirii romani transilvaneni se gaseau si vampiri bozgori care nu vroiau sa suga ci sa fie supti(mai ales de catre romani). La venirea comunismului in Romania vampirii bozgori au fost pusi in lanturi si izolati pe Insula Șerpilor scapand romanii de amenintarea lor, dar odata cu venirea democratiei, in 1997 insula este cedata cu totalitate Ucrainei eliberand aceste fiare care acum sunt furiosi si vor ca Tinutul Secuiesc sa fie autonom si condus de ei.

GeografieModificare

Aceasta regiune poate fi gasita actual intre Romania si Marea Neagra cateodata intre Ungaria si Austria iar alteori in Republica Moldova depinde de anotimp si starea vremii.

EconomieModificare

Fiind cea mai vizitata din Romania datorita faptului ca multi vor sa fie supti de catre vampirute, tinutul Transilvaniei constituie principala sursa de turism si boala a Romaniei, drept dovada sunt si aparitiile OZN-urilor pe aceste meleaguri. Are chiar si o banca proprie numita Banca Transilvania condusa in totalitate de vampiri unde romanii pot face credite si la randul lor sunt supti in totalitate de bani si bunuri datorita ratelor si dobanzelor foarte mari. Actual Transilvania a intrat odata cu Romania in Statele Unite ale Europei si zilnic ii sunt alocate fonduri pentru continuarea si dezvoltarea culturei universale a groazei si sexului neprotejat. Datorita faptului ca detine o economie foarte puternica si nu este afectata de criza, Bursa Mondiala de la Wall Street se va muta in Transilvania chiar langa fosta fabrica de cabine telefonice ale companiei africane Nokia.

ReliefModificare

Acest tinut este intesat cu campii si pajisti verziui unde taranii priponesc vampirii pentru a paste in liniste si pace iarba si copaci; deasemenea sunt si deluri construite de transilvaneni anumit pentru pomi fructiferi folositi numai si numai in productia tuicii si a palincii de 99 ° alcool in sange . Este incercuita aproape in totalitate de Alpii Transilvaneni cu cel mai inalt varf din Europa de Vest numit "Penisul lui Dracula" avand o inaltime de 98.467 Km patrati si este situat in Constanta.

LegendeModificare

DraculaModificare

Principalele legende ale acestei regiuni sunt despre Dracula, un betiv psihopat care umbla noaptea prin baruri si cluburi starnind zarva si panica intre patronii localelor pentru ca bea mereu sangele clientilor fara sa plateasca consumatia, intr-un document din 1654 scrie ca Dracula a reusit sa acumuleze 756 miliarde de euro datorii la caiet pe care nu le-a platit nici in ziua de azi cauzand doua crize mondiale una in 1929 iar a doua fiind chiar in ziua de azi, cautat permanent de armata americana si politia romana datorita atacului de la 11 septembrie si disparitia Elodiei, Dracula se ascunde in Dubai impreuna cu sotia lui sugacioasa Alina Plugaru postand poze si filmulte pe feizbuc, iutub si byefaiv. Alte legendele transilvanene contin povesti cu omusori verzi care coboara din munti si vand branza, cartofi si porumb in piete.

VampiriModificare

Uneori cunoscuti de catre romani sub numele de cocalari, pitzipoance sau printzeze reprezinta circa 62% din populatia Transilvaniei si 89% din populatia Romaniei majoritatea aflanduse chiar in Transilvania. Sunt un fel de ponei roz care zboara cand sunt enervati si sunt foarte agresivi datorita setei de sange. Se pot divide in urmatoarele categorii:

  • Vampiri ierbivori:

-Sunt cei din saga filmului Twilight care sug sangele doar la animale si nu la oameni.

  • Vampiri carnivori:

-Sug sangele oamenilor facandui dependenti de feisbuc si telenovele. Uneori dupa o astfel de muscatura veninoasa si contagioasa poti fi contagiat si de OTV, Twilight, In p*** presei (cu Badea), Romanii au talent, păcanele si manele.

  • Vampiri emuisti:

-Sunt cei la care apeleaza persoanele emo pentru sinucidere si donare de sange.

  • Vampirute:

- Sunt raspandite in toata lumea si se pot gasi in general pe centura unde te pot musca in schimbul unei mici recompense in bani, dar sunt si cele care te musca gratuit si din placere intalnite prin zonele frecventate cu studenti.

VarcolaciModificare

Sunt o specie de oameni care se pot transforma in Chihuahua in zilele cu luna plina si care sunt foarte rasisti impotriva vampirilor din Twilight, fac din tot posibilul sa ii extermineze, folosindusi instinctele de catelusi se pot transforma uneori si in pisici negre cu cozi stufoase precum a celor de veverite turbate.Creat de --andyswamp (discuție) 28 august 2012 00:54 (UTC)