Ei! Muțunache! Ei au stârnit Al Doilea Război Mondial! Ei conduc Coreea de Nord! Ei sunt cei de care s-a temut Hitler! Ei... ei trebuie învinși!

~ oficial Noua Dreaptă despre muțunache

Un muțunache este o ființă cu puteri și origine necunoscută. Nu se știe clar cum arată aceștia deoarece ei obișnuiesc să se deghizeze în oameni. De mai multe ori existenta acestor ființe mistice a fost pusă în pericol de diverși indivizi, precum Adolf Hitler. Se crede că acești muțunache conduc lumea din umbră.

Tovarășul Kim Irzen din Coreea de Nord este considerat de specialiști ca fiind un muțunache
Acest lucru a fost desenat de un muțunache din Cehia
Acest nazist, Fegelein, este un muțunache

OriginiModificare

Prima data muțunache sunt atestați de Homer. Acesta spune despre Muțunache Camp din Siberia de Vest (America de Nord de azi) ca fiind baza "unor animale asemănătoare la creier dar doar la creier omului". Ivan cel Tenebros al Rusiei a scris despre cum muțunache i-au atacat casa de vară din Siberia, dar fără să dea detalii despre aceste ființe. Mai târziu, Dimitrie Cantemir spune cum "un avion" a răsărit din Marea Neagra iar un sătean misterios care purta o mantie albastră l-a amenințat că dacă se apropie, ar putea fi răpit de muțunache.

Istoricul Elena Udrea a scris în cartea sa "Pajini Cernite Di Istori" despre cum muțunache nu sunt de pe Pământ, ci ei sunt cei care ne-au adus aici și ne studiază. Aceasta de asemenea făcea referințe la anumite desene descoperite de arheologi în Egipt care par să prezinte muțunache.

Muțunache fără deghizareModificare

Aceasta este o listă a unor oameni care spun că au văzut muțunache fără deghizare (cazurile de viol nu sunt luate în seamă deoarece muțunache rămân deghizați în oameni când o fac și doar organele de sub burtă le dezvăluie identitatea de muțunache). Toate cele enumerate mai jos sunt cazuri întâmplate după 1900, înainte oamenii erau prea proști să știe ce e muțunache, ce e extraterestru și ce e păcăleală.

Daniel ArtaxerxenModificare

Tânăr român care a fost gonit din Republica Socialistă România în urma propagandei sale capitaliste cu care întuneca mintea românilor spune că a întâlnit muțunache. Ajuns în America, acesta a fost la Sleepaway Camp cu colegii de scoală fără sa știe ca Sleepaway Camp este fosta Muțunache Camp. Acesta a fost atacat verbal, apoi cu drujba de muțunache deghizați în oameni și a trebuit să-i omoare. Din păcate, acesta nu a reușit să explice cele întâmplate politiei, care l-a arestat. Un documentar a fost făcut mai târziu despre Muțunache/Sleepaway Camp.

Mogyor ErdelyModificare

Ungur patriot, acesta pretinde că a fost răpit de muțunache când își vizita compatrioții din Harghita. El de asemenea spune că muțunache au pus un emițător în dânsul. În 2006, el a fost tăiat din nou, acum de doctori, care într-adevăr au găsit un emițător în dânsul. Doctorii i-au scos emițătorul iar Mogyor s-a simțit liber din nou. Dar într-o seară Mogyor a primit un telefon ciudat. A auzit o voce de moș beat care a murmurat ceva așa de încet, încât Mogyor a ciulit urechea ca să-nțeleagă. Moșul se gândea că Mogyor n-a auzit bine, asa ca a mai repetat, la fel de încet:"Muțunache talpă-iute cum te prinde cum te fute. Te mai lasă cinci minute, iar te prinde, iar te fute". Fiindcă Mogyor tăcea, moșul nu știa dacă a auzit și a tot repetat pană când Mogyor a oprit telefonul. Apoi a văzut trei muțunache grotești de fermecătorit și l-au adormit.

Mogyor s-a trezit ziua următoare în pat. Simțea că are din nou un emițător în dansul și că cineva l-a futut în cur. Avea o hârtiuță lângă el. A ridicat-o și pe ea scria:"Mogyor, dacă mai pui odată pe cineva să-ți scoată emițătorul, sa știi că te ducem la muțunachitor și ai să devii unul de-al nostru". Și Mogyor Erdely a rămas cu emițătorul în dansul PE VIAȚĂ.

Heinrich HimmlerModificare

Acesta a scris în cartea sa autobiografică cum a văzut o fată de zece ani dându-și masca jos, descoperind un muțunache îngrozitor de urat. Totuși, mențiunea sa nu dă detalii.

Igor IonescuModificare

Acesta și-a schimbat numele în Igor Muțunache și s-a declarat ca fiind un muțunache. Mai târziu acesta a apărut clănțănind din dinte la televizor, spunând ca pentru ca a declarat acest lucru (care era fals) a fost atacat și înspăimântat de muțunache reali (și urâți). Și-a schimbat numele înapoi dar el încă spune ca muțunache încă îl urmăresc.

Lulu PetreanuModificare

Tânără avocată. Aceasta a spus live la OTV că a făcut sex cu un muțunache. Dumneaei a spus că muțunache au o pizdă din care răsare un penis foarte, foarte lung. A mai spus și că muțunache sunt sălbatici în pat. Apoi, întrebată la PRO TV, a spus că nu a întâlnit nici un muțunache în viața ei (???). În filmarea de la nunta ei (pe care a pus-o pe net) ea ii spune soțului ei că "speră să o apere de muțunache" fiindcă "a întâlnit unii și nu mai vrea să-i vadă". Când a dat un interviu pentru TVR1 a spus că ea nu crede că există muțunache. (?!) Marele cărturar Elena Udrea crede că Lulu înseși e un muțunache. În urma acuzațiilor Udrei, Lulu Petreanu a dezvăluit că Elena Udrea e muțunache sergent.

CrimeModificare

Muțunache au fost acuzați în nenumărate rânduri de diverse crime, precum de asasinarea președintelui american Kennedy sau de Masacrul de la Budapesta. Din nefericire, muțunache n-au fost prinși niciodată, din motiv că aceștia sunt ageri ca dacii și iuți ca vântul. Ei niciodată nu s-au temut de a comite crime împotriva omenirii, nici măcar când au închis laboratoarele de schimb de sex. Comisarul Moldovan a încercat de câteva ori să prindă câțiva muțunache care au comis fărădelegi, dar a reușit să prindă doar pe Miklos Horthy, înainte ca acesta să se teleporteze pe Pluto. Deci, nimeni n-a prins vreodată vreun infractor muțunache.

Conform regulilor muțunachilor, violul asupra oamenilor este permis și încurajat.

SexualitateModificare

Majoritatea muțunachilor sunt bisexuali. Aceștia dețin pizda din care iese un șarpe (adică o pulă) ceea ce le oferă posibilitatea de a face sex și cu bărbați și cu femei. Nu există masturbare cu mână la muțunache dat fiind faptul că un muțunache are organele necesare ca sa imite sexul folosindu-și doar organele interne. Prin urmare, dacă vezi un muțunache, nu poți știi dacă se masturbează sau nu.

Violul este interzis între muțunache. Amândoi trebuie să fie de acord dacă vor să se fută. Dar se pare că violul asupra oamenilor este permis. Muțunache depun eforturi ca omenirea să ajungă să accepte violul ca o distracție normală.

ConspirațiaModificare

Se spune prin Mehedinți că muțunache vor să ajungă la putere peste tot și apoi să-și dea toți măștile de pe față și să se declare noii conducători ai lumii. Unii spun că apoi muțunache o să deschidă un portal care să conecteze veșnic lumea lor de lumea noastră.