Armiia Roșe în marș

"Hai sa atacăm Suedia!"

"Nu! Hai pe Elveția ca să anexez și eu ceva!"

"Elveția e mica și nu contează! Ne-am pierde timpul!"

"In regulă... Hai pe Grecia!" - Adolf Hitler cu Benito Mussolini discutând despre acțiunile din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Ce e mă ăla imperialism?Modificare

Imperialismul este o formă de politică (doar nu e o formă de aerobică!) ce constituie în încercarea de a umili independența statelor. Această politică este cel mai des întâlnită la americani, la ruși și la chinezi. Acesta este mai vechi ca România și a reprezentat motivul Războiului Rece. Hitler spune că fără imperialism nu ar mai fi omenire. Această afirmație a fost mult criticată și lăudata, dar nu a fost stabilit oficial decât de Germania Nazista dacă e adevărata sau nu.

O forma veche de imperialism este cucerirea Daciei de către romani. Da, drag cetățean cu sânge de roman, cucerirea Daciei este imperialism!

O forma noua de imperialism reprezinta invadarea de către S.U.A. a tuturor țărilor în numele democrației, de fapt în numele petrolului.

S.E.R.E.B.R.O.Modificare

 
Vodă Ceaușescu

Soluția Eleno-Româno-Engleza-Bulgara-Rwandeza Ortodoxă a fost formata în 1988 spre a încerca oprirea imperialismului sovietic în Europa. Deși nu a reușit, aceasta exista și astăzi, fiind condusa de vodă Ceaușescu din Lumea Spiritelor. De mai multe ori s-a încercat distrugerea Soluției, în mare parte de Rusistan.

EurovizirModificare

La concursul muzical Eurovision, au avut loc mai multe exemple de imperialism, spre exemplu:

Cum au putut finlandezii aia nebuni sa câștige în fata lui Mihai Traistariu în 2006? Eu zic ca asta e conspirație! Iar anul următor, sârbii s-au supărat dupa ce au crezut ca melodia Bela-Rusului, "Work Your Magic" este imperialista, instigându-i pe români sa atace Serbia spre a lua orașul Vrajograd[1] din Timoc. Olga, conducătoarea ambasadei sârbești la Eurovision a luat pistoale și mitraliere, dându-le compatrioților, aceștia spre a împușca pe oricine au chef. Spre tristețea lor, au venit Muțunache și le-au luat armele. Din nefericire, Serbia a fost descalificata datorita harmalaiei făcute.

Tot în 2007, Romania a adus o melodie pacifista, cantand despre iubire, in româna, engleza, franceza, spaniola, italiana, rusa, chineza, japoneza și thailandeza, dar din păcate Rusia nu a priceput mesajul, din moment ce Vladimir putin a declarat ca a înțeles mesajul românilor de a dori sa devina republica în Federația Rusa. Prin urmare, Victor Ponta a ordonat pregătire armatei române de război, deoarece acum se pare ca Rusia nu mai vrea doar Basarabia, ci toată România.

Imperialismul te face minoritate în propria țarăModificare

Fapt, nu glumă! Ia uitați-vă cum arăta demografia Ungariei dacă ținea toate teritoriile răpite de la populațiile din jur în Al Doilea Război Mondial. Se știe ca dacă ar fi câștigat Hitler Al Doilea Război Mondial, atunci ar fi fost doua Românii: România și Ungaria.