Elena Ceausescu

Tovarășa vă privește pe toți din RAI și oftează

Tovarășa academician doctor inginer măreața precum Carpații mama iubitoare astru al României (AAH!)... Elena Ceaușescu a fost o dictatoare nebună a României cu ideologie diabolică și care ura oamenii, precum și celelalte ființe ale planetei. Ea considera oamenii gândaci, acest lucru fiind însemnat în Studiu Asupra Speciilor, o mare operă a tovarășei studiată și apreciată mondial, inclusiv de Marie Curie și de Albert Einstein. Totuși, aceasta nu se considera om, sa nu cumva să credeți că o tovarășă care ar fi fost gândac, și-ar fi dorit sa fie slăvită! Din nefericire, după ce a spus ca ungurii trebuie sa fie exterminați cu sprei de gândaci și-a cam pierdut sprijinul internațional.. Atunci Ana Aslan i-a atras atenția că o rasă nobilă precum cea maghiara trebuie luată în serios și respectată.

NaștereaModificare

Conform legendelor oficiale:

Tovarășa academician... (știți voi) s-a născut pe plaiurile Babadagului. Se spune ca o stea a căzut din cer, s-a micșorat ca sa nu omoare oameni (vedeți cum ii pasa tovarășei de noi!) și s-a deschis. Din aceasta a ieșit o fetiță mai frumoasa ca nimeni. Toti au vrut sa o adopte, dar aceasta s-a descurcat singura în viață, pana când a întâlnit pe cel mai mare om: tovarășul Nicolae Ceaușescu, atunci s-a amorezat și n-a mai scapăt de el. Ea era aleasa de Zei să conducă lumea aceasta a muritorilor de rand.

Conform martorilor:

Mergea pe străzi un băiat orfan care se bătea cu toți. După ce a smuls unui moșneag un dinte, băiatul a fost reclamat la politie. Au venit polițaii rapid, l-au luat cu plasa si l-au dus la mititica. Dar acolo acesta a arătat că era diabolic! Omora ceilalți prizonieri cu bănci și cuțite pe care le construia el singur. Administratorul în cele din urma a spus că această nebunie nu poate continua și a decis ducerea tânărului rebel în America unde ii va fi schimbat sexul ca sa devină o fata sfioasă. Zis și făcut. Problema este ca acest lucru nu l-a îmbunat. Prima zi după operație l-a zgâriat pe conducătorul operației aproape pana la moarte, dar a luat-o Nea Tache de brațe pe frumușica și a dus-o înapoi în România. Asa a apărut tovarășa Elena Ceaușescu.

Oricum, noi știm ca acești martori sunt mincinoși.

Conducerea patrieiModificare

Elena Ceaușescu a ajuns conducătoarea Republicii Socialiste România în anul 1974. De atunci, țara a evoluat mult: au fost dărâmate sate declarate importante de U.N.E.S.C.U., au fost dărâmate biserici care proslăveau zei falși (Elena Ceaușescu zeu real), au fost duși multi oameni în gulagi ca sa muncească pentru patrie, s-au făcut experimente de transformat animale în oameni (eșuate) și vice-versa (eșuate), s-au introdus reforme doctorești, au fost puși oamenii la coadă ca să nu mai fie calici și multe altele dar noi credem ca v-am convins, drag cititor, ca Elena Ceaușescu a fost cel mai important conducător al patriei noastre.

ÎnvățăturiModificare

Mari cuvinte rostite de tovarășă, toate se afla în Biblia Comunistă:

1. Sa nu cumva sa va credeți mai mari decât sunteți! Tot viermi rămâneți! 2. Sa ma iubiți și sa ma proslăviți și după moarte căci sunt semizeu. 3. Eu pot face tornade și fulgere. 4. Coreea de Nord este Coreea Adevărată. Coreea de Sud e marionetă Americană. 5. Socialismul se face cu bani, comunismul se face cu muncă. 6. Un stat comunist ce se întinde pe tot globul e mai bun decât 1000 state bazate pe etnie. 7. Cine nu crede în victoria comunismului, a trăi nu merită. 8. Se spune că Nicolae Ceaușescu nu e un președinte bun, cine crede asta a luat prea multa vodcă. 9. Sa fi ceaușist înseamna sa fi mare. 10. Pisicile se pot deghiza în căini, nu și invers.