Forumul Softpedia: Diferență între versiuni

4 octeți șterși ,  22 octombrie 2017 12:04
fără descrierea modificării
(se fini)
 
'''Forumul Softpedia''' este cel mai mare forum românesc, fondat în anul 2001 de doi mari informaticieni, academicieni şi personalităţi ale României, Bogdan Gheorghe şi Cătălin Gârmacea, deţinând aproximativ 300 (online în fiecare zi) de ultraspecialişti în diferite domenii clasate pe: Soft Related/OS, Telefoane mobile si tablete, Professional Zone, Multimedia, Casa mea, Pasiuni Comune, E-Opinions, Life & Entertainment şi zona de ajutor (demilitarizată parţial) Feedback.
 
 
== Istoric ==
Într-o frumoasă zi de vară, Gârmacea şi Gheorghe se gândiră să facă un site unde specialiştii să-şi dea în petic inteligenţa lor remarcabilă în toate domeniile. Aşa, prin vara lui 2001, a apărut forumul Softpedia, unde se intra pe bază de rang de partid sau bir.
Din toamna aceluiaş an au descoprit unii români acest site, şi au început să apară din ce în ce mai mulţi utilizatori, unii mai specialişti decât alţii. De la zugravi la electricieni, la regizori de filme porno la teişti (*înafară de Kruger), la colecţionari de CD-uri şi console Tetris (bine-cunoscutul djl), forumul a devenit încet şi sigur o platformă unde orice român putea deveni specialist indiferent că avea doar 4 clase sau facultate (luată pe zacuscă).
 
 
== Controverse ==
De când moderatorii nu îşi mai fac treaba, au început să apară:
8 modificări