Deschide meniul principal

Neciclopedie β

Modificări

Transilvania

264 de octeți adăugați, 28 august 2012 07:55
fără descrierea modificării
===Vampiri===
Uneori cunoscuti de catre romani sub numele de ''cocalari'', ''pitzipoance '' sau ''printzeze '' reprezinta circa 62% din populatia Transilvaniei si 89% din populatia Romaniei majoritatea aflanduse chiar in Transilvania. Sunt un fel de ponei roz care zboara cand sunt enervati si sunt foarte agresivi datorita setei de sange. Se pot divide in urmatoarele categorii:
*'''Vampiri erbivoriierbivori''':
-Sunt cei din saga filmului Twilight care sug sangele doar la animale si nu la oameni., transformand aceste animale in
*'''Vampiri carnivori''':
-Sug sangele oamenilor facandui dependenti de feisbuc si telenovele. Uneori dupa o astfel de muscatura veninoasa si contagioasa poti fi contagiat si de OTV, Twilight, In p*** presei (cu Badea), Romanii au talent, [[păcanele]] si manele.
*'''Vampiri emuisti''':
-Sunt cei la care apeleaza persoanele emo pentru sinucideresi donare de sange.
*'''Vampirute''':
===Varcolaci===
Sunt o specie de oameni care se pot transforma in chiuaua '''Chihuahua''' in zilele cu luna plina si care sunt foarte rasisti impotriva vampirilordin Twilight, fac din tot posibilul sa ii extermineze, folosindusi instinctele de catelusi se pot transforma uneori si in pisici negre cu cozi stufoase ca precum a celor de veverita turbataveverite turbate.    
'''Creat de --[[Utilizator:Andy03andy|andyswamp]] ([[Discuție Utilizator:Andy03andy|discuție]]) 28 august 2012 00:54 (UTC)'''
130 de modificări