Deschide meniul principal

Neciclopedie β

Modificări

Sex

7.107 octeți adăugați, 27 august 2012 00:23
fără descrierea modificării
[[Fișier:Oite.jpg|272px|thumb|left|'''Semnele cele mai intalnite in Ardeal'''.]][[Fișier:Simuatorsex.gif|200px|thumb|right|'''In actiune.''']]
'''"''In sex ca si in poker trebuie sa te bazezi mereu pe o mana buna.''"'''
==Pozitii==
 
'''Inainte de tot ii multumim Ioanei psiholog şi maseuză la saloanele de masaj erotic pentru ca ne-a dizvulgat poziliile folosite de ea si in al-2-lea rad mai ai o sansa, daca nu ai inteles iar acest subiect te depaseste incearca aici "[[Masturbare]]".'''
 
==='''Grad de dificultate 1 INCEPATORI'''===
 
*'''Pozitia 1 - Scăunelul răsturnat'''
Este una dintre poziţiile mele preferate, căci penetrarea se face foarte adânc. Este foarte comodă pentru femeie, căci nu ea trebuie să stabilească ritmul, ci doar să se bucure la maximum de partener. Dacă însă vrei să deţii frâiele şi în această ipostază, atunci împinge cu gambele, din când în când, în umerii partenerului...
*'''Pozitia 2 - Steaua de mare'''
Şi în această poziţie bărbatul are cea mai mare posibilitate de mişcare şi poate prelua ritmul. Femeia poate atinge orgasmul foarte repede, iar pentru a prelungi "suspansul" poate, din când în când, să "înfrâneze" avântul partenerului apăsând cu călcâiele pe umerii lui sau apropiind genunchii mai mult unul de celălalt.
*'''Pozitia 3 - Stropitoarea'''
Iată o poziţie foarte comodă pentru ambii parteneri. Dacă femeia nu ajunge cu mâinile până la podea, atunci le poate sprijini pe genunchi. Iar bărbatul poate să se lipească de spatele ei sau poate sta cu trunchiul complet ridicat. Mişcările lui trebuie să fie cât mai profunde şi largi, ca şi când ar folosi partenera pe post de stropitoare pentru a uda florile din grădină...
*'''Pozitia 4 - Ciocârlia'''
În această poziţie nu trebuie să folosiţi mâinile pentru a ghida intrarea penisului în vagin. E bine ca atât femeia, cât şi bărbatul să se "găsească" singuri. Dar, până atunci, satisfacţia le va fi oferită de tatonare. Femeia se poate sprijini cu mâinile şi capul şi de spătarul unei canapele.
*'''Pozitia 5 - Femeia deasupra'''
Eu numesc această poziţie şi "Femeia Fantastică", pentru că ea este cea care deţine controlul. Nu am auzit nici o femeie să spună că din această poziţie nu a atins orgasmul. Partenera se poate mişca în voie şi bărbatul o poate studia cu plăcere. Este poziţia mea preferată.
 
==='''Grad de dificultate 2 PRACTICANTI'''===
 
*'''Pozitia 6 - Alpinistul'''
Te-ai întrebat, vreodată, cum se poate face sex într-o cabină de toaletă din avion? Această poziţie este ideală pentru locuri strâmte. O dată ce partenerii îşi găsesc un bun punct de sprijin unul pe celălalt, poziţia devine mult mai simplă decât pare. Acum femeia este cea "datoare" cu acţiunea, căci trebuie să facă mini-genuflexiuni pentru a stimula erecţia partenerului.
*'''Pozitia 7 - Fotoliul dragostei'''
Este o poziţie dragă multor femei, pentru că bărbatul le înconjoară cu dragoste. Te simţi ca şi cum ai fi în cel mai confortabil fotoliu. Trebuie doar să te sprijini în mâini şi picioare şi, la fel ca la "scăunel", trebuie să te mişti ca şi cum te-ai aşeza şi apoi ridica.
*'''Pozitia 8 - Corp la corp'''
Este una dintre poziţiile Kama Sutra de bază. Bărbatul poate sta cu picioarele întinse, strânse sub el sau turceşte. Îi poate dirija partenerei mişcările cu ajutorul mâinilor pe care şi le sprijină pe şoldurile sau fesele ei şi îi poate spori plăcerea sărutându-i în acelaşi timp şi sânii.
*'''Pozitia 9 - Căţeluşul'''
Pentru partidele de sex "animalice", în care puterea instinctelor primare parcă sporeşte, această poziţie este foarte excitantă pentru ambii parteneri. Mai ales dacă bărbatul îşi ia ca "punct de sprijin" sânii partenerei.
*'''Pozitia 10 - Antilopa'''
Pentru că ambii parteneri au aproape aceeaşi poziţie - stau în genunchi -, au şi acelaşi grad de flexibilitate şi fiecare poate prelua, cu rândul, controlul asupra ritmului mişcărilor. Femeia atinge mai repede orgasmul dacă depărtează mai mult genunchii.
 
==='''Grad de dificultate 3 AVANSATI'''===
 
*'''Pozitia 11 - Podul de piatră'''
Pentru această poziţie, bărbatul are nevoie de ceva rezistenţă şi forţă fizică. Dar îşi poate monta sub el, ca punct de sprijin, un scăunel. Femeia se va simţi în largul ei, ca la orice poziţie când stă deasupra. Pentru că bărbatul e destul de imobil, femeia trebuie să îl dezmierde cu mâinile pe piet şi în zonele lui erogene.
*'''Pozitia 12 - Motocicliştii'''
Deşi este o poziţie în care penetrarea se face pe la spate, ambii parteneri se pot privi. E foarte important ca una din mâinile lui să atingă zona pubiană a femeii, pentru a stimula clitorisul.
*'''Pozitia 13 - Scăunelul'''
Iată o poziţie în care, pe lângă penetrarea pe la spate, bărbatul trebuie să stimuleze şi clitorisul femeii folosind o mână. Cu cealaltă o ţine de şold şi îi dirijează mişcările. Important e ca femeia să se mişte ca şi cum s-ar aşeza şi s-ar ridica de pe un scaun.
*'''Pozitia 14 - Slujitoarea'''
Şi în timpul sexului oral, partenerii pot opta pentru anumite poziţii ale corpului. În cea de aici, femeia are un rol mai umil, dar nu trebuie să se simtă neglijată, căci bărbatul este excitat la maximum de această postură...
*'''Pozitia 15 - Călăreaţa'''
Femeii îi place să stea deasupra, iar bărbatului îi place să o privească de la spate. Aşadar, în poziţia asta ambii parteneri ar trebui să se simtă excelent.Iar pentru a deveni mai comodă, ca şi la poziţia "podul de piatră", bărbatul poate folosi ca punct de sprijin, sub el, un taburet.
 
==='''Grad de dificultate 4 PROFESIONISTI'''===
 
*'''Pozitia 16 - Răsfăţata'''
O poziţie cu prea multe denumiri, dar cu un scop precis, acela de a "dezmierda" zona cea mai erogenă a femeii. De aceea eu o numesc "răsfăţata". Pentru a o pune însă în aplicare, bărbatul trebuie să cunoască foarte bine "geografia" zonei pubiene...cu alte cuvinte datul limbilor.
*'''Pozitia 17 - Numărul 69'''
Este, poate, cea mai celebră poziţie. Dar şi cea mai controversată. Deşi este suficient de comodă pentru ambii parteneri, "numărul 69" necesită atenţie sporită din partea ambilor. Dacă te laşi purtat doar de plăcerea ta, e posibil să uiţi de cea a partenerului.
*'''Pozitia 18 - Leneşii'''
Este o poziţie tocmai bună de pus în practică, de exemplu, dimineaţa, când ambii parteneri, abia treziţi, sunt mai puţini activi. Este ideală pentru mişcări lente şi pentru şoapte fierbiţi ori declaraţii de dragoste...
*'''Pozitia 19 - Bodyguardul'''
Deşi nu este cea mai comodă poziţie pentru femeie, este totuşi o poziţie în care aceasta se va simţi protejată, iubită. Punctul de sprijin al ei poate fi spătarul unui scaun şi poate ridica, pentru o penetrare mai profundă, unul dintre picioare.
*'''Pozitia 20 - Elefantul'''
O poziţie extrem de tandră, erotică. Stând cu picioarele întinse şi lipite, penetrarea în vagin va fi la început mai greu accesibilă bărbatului. După ce partenerii depăşesc preludiul, e bine ca femeia să pună sub abdomen o pernă, pentru a ridica bazinul şi a fi mai "accesibilă".
130 de modificări