Deschide meniul principal

Neciclopedie β

Modificări

Casa poporului

1.202 octeți adăugați, 28 aprilie 2009 20:50
Pagină nouă: '''Casa Poporului''' este o instanţă în jocul MMORPG World of Warcraft. Casa poporului este a doua cea mai mare instanţă din Outlands după Valley of the Sith. ==Mobs== ...
'''Casa Poporului''' este o instanţă în jocul MMORPG [[World of Warcraft]]. Casa poporului este a doua cea mai mare instanţă din Outlands după [[Valley of the Sith]].
==Mobs==
Casa Poporului este una din cele mai grele instanţe datorită mob-ilor numiţi ''Parlamentari''. Aceştia au puterea de a distruge gear-ul jucătorilor printr-un singur proiect de lege, scăzându-le armura cu până la 10.000. Se spune că boss-ii sunt mult mai puternici dar nimeni nu a ajuns să înfrunte vreounul (fără flyhack). La intrare in această instanţă, mount-ul trebuie securizat bine, deoarece există un mare risc ca acesta să fie furat de catre mobii ce stau pe lână Casa Popo(r)ului, ''Ţăranii de Mall''. Unii jucători au raportat întâlnirea unui mob mai puternic numit Ghost of [[Nicolae Ceauşescu]], care atacă cu o seceră şi un ciocan. În ciuda dificultăţii uciderii acestui mob, loot-ul este foarte prost, adesea constând in 3 [[Eugenii]] sau un exemplar al ziarului [[Scînteia]].
==Loot==
Loot-ul este în general bun, ''Parlamentarii'' având mult gold asupra lor dar şi item-uri de genul ''Nokia N96'', ''Sony Vaio''(mai multe modele), ''Malachite'', ''Linen Cloth'' etc.
2 modificări