Deschide meniul principal

Neciclopedie β

Modificări

Labone

Nicio modificare în dimensiune, 24 ianuarie 2009 13:03
fără descrierea modificării
 
Curent filosofico-labos dezvoltat în Codlea in Evul Mediu. Incepind cu sec. XX Filosofia laboasa este introdusa si in Europa.
Istoric : Labone este un labism adaptat pentru Romania. Raspindirea cea mai larga avind loc in perioada evului mediu, cind cand Labone devine "religia oficiala" a clasei conducatoare - Onani.
Onanul este transmisia exactă a practicii Laba. Este practica miscarii constante a mainii pe falus in concordanta cu o respiratie corecta , cu corpul şi mintea unificate, abandonând astfel orice idee sau spirit de căutare ori de profit personal, detaşat de complicaţiile minţii egoiste. Este postura în care "trezitul" Onan Labone Bonapalma a atins iluminarea acum 2600 de ani. Maestrul Labone o numea "întoarcerea la condiţia normală, originară, universală a corpului şi a minţii". Onan se adreseaza deci tuturor, fără deosebire de vârstă, sex sau inteligenţă. Practicat cu regularitate, urmând învăţătura maeştrilor autentici ai transmisiei, el conduce la transformarea radicală a viziunii noastre asupra femeii şi aduce fericirea profundă în viaţa de zi cu zi. Mintea noastră îngustă, egoistă şi complicată se deschide înţelepciunii celei mai înalte - înţelepciunea trezirii - iar spiritul compasiunii universale creşte in noi, inconştient, natural, automat. Labone spunea: "Lăsaţi mana sa frece pula!". Onanismul nu este filosofie, nu este psihologie, nu este doctrina. El este dincolo de filosofii, de concepte, de forme. Esenţa lui Onan nu se exprimă prin cuvinte
o modificare