Deschide meniul principal

Neciclopedie β

Chinezi

"Uacha chong ching chang futhai cho chae youn koae trag yan ki kyuohatcha chan chin chang" (proverb traditional chinezesc)


Chinezii sunt o rasa de oameni urati si degenerati, cu ochii mici de mutanti reptilieni handicapati si pielea galbena de culoarea urinei. Acest popor de canibali stricati la la cap si la ADN sunt cei mai multi oameni de pe Terra, intrucat au gasit o modalitate de a se procrea prin clonare si celule stem, odata ce si-au dat seama ca cuculetul de 2 cm al barbatilor chinezi nu este capabil sa improaste sperma in vagin. Sunt atat de multi oameni in tara lor infecta si imputita numita China, incat nu poti sta in niciun loc fara sa simti putoarea de peste si de urina pe care o degaja, abia daca ai un metru patrat neocupat unde poti sa stai si poluarea e atat de mare incat multi dintre chinezi nu vad cerul si nu stiu daca e zi sau noapte.

Trasaturile natieiModificare

Chinezii sunt oameni de talie mica (maxim 1,60 cm inaltime) si cu scula cea mai mica din lume, lungimea in erectie fiind in jur de 2,5 cm. Oamenii de acolo au pielea galbuie care se trage de fapt de la consumul excesiv de urina de sobolan care le-a pigmentat astfel pielea. Fatza lor este rotunda, grasa si turtita parca cu un fier de calcat și reprezinta de fapt o consecinta a mutatiilor diun cauza clonarii ADN-ului lor si productiei de copii din celule stem, ca urmare a faptului ca nu se pot produce biologic si sexual, din motive evidente. Asta explica faptul ca toti arata la fel, fie ca sunt barbati sau femei. Rasa lor a devenit din cauza clonarii excesive una hibrido-mutanto-reptiliano-alienata, intrucat de la o generatie la alta tot mai multi chinezi se nasc cu fete de handicapati si cu ochii tot mai mici care ii impiedica sa mai vada normal.

Populatia ChineiModificare

Populatia Chinei este de 12.089.800.090.876.000.001 si tot numaram pana facem recesamantul maine dimineata la ora 4:00, ora Beijingului. Fac copii ca sobolanii sau gandacii de colorado si ne distrug planeta, imputind-o cu mirosul lor greu de urina si de peste stricat, precum si cu dioxid de carbon, basini in stil shaolin si alte gaze care distrug atmosfera pamantului. Cu toate ca polueaza la greu si respira doar din masti de gaz, ei nu sunt constienti, dar de fapt nu le pasa de mediul inconjurator, intrucat ei, fiind in majoritate creati in laborator, nu au fost inzestrati cu suflet, mila, umanitate si sentimente umane, fiind programati sa le pese de viata unui singur animal din cate specii exista: si anume ursul panda.