Bulgaria
 
Amplasarea {{{nume_genitiv}}}
 
Capitală Sofia (nume ce provine de la o curvă care a fost futută de toți țiganii și a murit de sifilis)
Limbă oficială bulgara
Sistem politic republică bananieră
Tzigan Smirnov
Suprafaţă
 • Totală
 • % apa

110.000 km²
n/d
Populaţie
 • Totală
 • Densitate

7.523.157
mare loc./km²
Monedă Pula țigănească
Fus orar la fel ca al Ungroserbiei
Domeniu internet .pcu*
Prefix telefonic +888
Membru al: Uniunea Prietenilor Coreei de Nord
Toate statele lumii

Bulgaria este o țară din lumea a treia, extrem de mizeră, înapoiată, cretină și infectă, unde încă se practică canibalismul, în special de curve amatoare de sex oral și una din țările în care încă se susține că Pământul este plat. Având în vedere obiceiurile și culoarea tenului, s-a dovedit științific că bulgarii se trag din țiganii veniți din Nord-Vestul Indiei care s-au împerecheat cu slavii, cu turcii și cu șobolanii. Astfel au dat o etnie unică în lume, al căror ADN constituie în jur de un sfert gene de șobolan, iar în jur de un sfert gene de țigan. Bozgorii, care îi doreau pe bulgari ca aliați (cei ce se-aseamănă se-adună) le-au spus că de fapt bulgarii sunt turanici, "la fel ca ungurii". Din câte vă dați seama, bulgarii au pus botul și acum sunt buni prieteni cu ungurii și complotează la nimicirea rasei stăpâne ariene (adică a românilor), deși creierașele lor nu prea îi ajută la îndeplinirea acestui ideal. Bulgaria este localizată la Sud de Dunăre în Peninsula Balcanică (cea mai de câcat regiune din Europa) cu o economie și un nivel de trai sub nivelul țărilor africane ca Namibia, Ethiopia, Sudan și Somalia.


IstorieModificare

Mai întâi au năvălit în Europa, apoi a fost Țaratul vlaho-bulgar, apoi au devenit provincie otomană, apoi curva Rusiei, astăzi tot curva Rusiei.

De ce i se zice "Țaratul vlaho-bulgar"? Precum orice istoric care nu se droghează recunoaște, țaratul a fost întemeiat de vlahi (români), deci de unde "vlaho-bulgar"? Iar bulgarii au transformat prostia în prostie și mai mare: AL DOILEA IMPERIU BULGAR (nu glumesc). Cum se face? Conform documentelor dacice, se știe că în Țaratul Român a existat un curent social al unor activiști (pe care Remus Cernea cu mândrie îi proclama ca fiind strămoși de-ai săi) care au căutat să dea animalelor drepturi egale cu ale oamenilor. Se pare că bulgarii au fost considerați animale așa că au fost dați jos din copaci, învățați să nu mai meargă în patru labe, ci numai în două, învățați de bunele maniere (vorbele intrau pe o ureche și ieșeau pe alta, fără să treacă pe la creier deoarece era prea mic și nu l-au găsit) și, în cele din urmă, declarați cetățeni cu drepturi egale cu ale românilor și puși la muncă lângă români. La început unii oameni au protestat împotriva bulgarilor deoarece le era greu să lucreze lângă asemenea specimene, dar activismul strămoșilor lui Cernea a trecut la cenzură și corectitudine politică și au închis gura revoltaților. Din cauza activismului, bulgarii au ajuns să fie puși în funcții înalte în stat (erau de fapt manevrați de câțiva români care se declarau ca fiind "umbrele lor") și deodată ne-am pomenit că străinii descriau Țaratul Român ca fiind un stat condus nu numai de români, ci și de bulgari. Și de aici Țaratul vlaho-bulgar. Apoi bulgarii, deoarece ei știu că și românii sunt bulgari (evident, asta în căpșoarele lor), i-au zis Al Doilea Imperiu Bulgar. De ce "al doilea"? Ei bine: când prin 800 D.Hr. bulgarii au năvălit la furat și violat la nord de Dunăre de au speriat pe toată lumea, ei s-au simțit atât de puternici și de macho încât au spus că forțele lor năvălitoare au întemeiat Imperiul Bulgar iar Regele Țiganilor a fost adus de bulgari la Varna și a fost numit împărat al tuturor bulgarilor.

Astăzi Bulgaria este un o republică bananieră democratică și totalitară care a fost acceptată în NATO (oare câte curve bulgăroaice i-au lins pe șefii NATO ca să lase Bulgaria în această alianță???). Bulgaria are relații de bună prietenie cu România, deși în Bulgaria minoritatea românească nu este recunoscută, dar acest lucru nu e din răutate, ci deoarece bulgarii cred că românii sunt și ei bulgari.

GeografieModificare

Bulgaria se caracterizează printr-o serie de orașe mizere, care arată ca după un război nuclear. Blocurile stau să se dărâme pe oameni, iar străzile sunt pline de balegă de cal. Singurele orașe importante din această gaură de sconcși (dar după cum pute, nici sconcșii nu le suportă mirosul) sunt Varna, Dârstor și Sofia, niște orașe construite de geto-daci și traci, niște civilizații cu mult superioare, care nu vin de pe pământ ci se trag dintr-o rasă de extratereștrii reptilieni care au creat civilizații incredibile aici pe Pământ ca Egiptul Antic, Dacia, Stonehenge, Imperiul Roman, Germania Nazistă, URSS și Statele Unite ale Americii. Tracii au fost sub stăpânire romană, însă după aceea au venit slavii, care s-au corcit cu turcii și cu țiganii veniți să se prostitueze din India în Europa. Cercetările recente au scos la iveală că bulgarii nu sunt urmașii tracilor, ci ai slavilor, turcilor și țiganilor care au pus stăpânire în mod barbar pe teritoriul suddunărean prin secolul VII. Majoritatea orașelor nu au curent electric, nici apă curentă (așa se explică halul în care puuuuuut !!! bleah), există foarte puține magazine, majoritatea bulgarilor își procură hrana cu arcuri și săgeți omorând căini vagabonzi, porumbei, șobolani, râme și ce mai găsesc. Doar 0,000000000008% din populație are acces la internet și doar 1% are curent electric pe tarla.

Bulgaria cuprinde o faună bogată formată din libărci, căini vagabonzi, șobolani, șoareci, viermi, tenii, și mii de specii de păduchi și pureci. Flora care se găsește în Bulgaria este formată din mușchi, mucegai, ciuperci, flori de jeg, mătrăgună, iederă otrăvitoare și flori de puța țigâncii.

PopulațieModificare

Bulgarii sunt un popor nu foarte indo-european format din două categorii: cei care mănâncă cât cât să nu se ghiorăie matele și cei care nu mănâncă deloc. Din acest motiv, cine își tot dă la labă că e în călduri și nu are cu cine se fute, Bulgaria este un adevărat paradis. Bulgăroaicele sunt cele mai mari curve din lume. Foamea și incapacitatea de a vâna șobolani cu arcul le conduce să se vândă pe un sandviș. Dacă nu te deranjează mirosul de hoit de șoarece în putrefacție care le vine din vaginul nespălat de ani de zile, poți să ai o experiență de neuitat pe bani puțini. Bulgăroaicele sunt dispuse pentru mai puțin de doi euro să iți facă orice. Ca etnie seamănă foarte bine cu țiganii și cu rusii, fiind o combinație dintre cele două. Doar 2% din bulgari știu să scrie și să citească, din acest motiv multe gazete dau faliment și multe universități se închid. Oamenii sunt extrem de urâți, fără dinți în gură și căzuți patimii alcoolului, nu fac duș decât odată la câteva luni, dar când o fac, se spală în apele bâhlite și pline de gunoi și de glod. Nivelul de inteligență al bulgarilor se estimează ca fiind plasat undeva între 20-50, făcându-i mai proști și decât unele animale precum căinii, pisicile, negroizii, teniile, râmele și melcii cobobelci.

ObiceiuriModificare

Nu multă lume știe că din Bulgaria au apărut obiceiuri care s-au răspândit în toată lumea occidentală. Interesant este cum o țară atât de mică a dat umanității tradiții care acum se găsesc pe tot globul. Printre tradițiile pe care le avem de la bulgari, se pot enumera: adulmecarea și lingerea vaginului ca preludiu al actului sexual, zoofilia, necrofilia, violul, dansatul în curul gol, canibalismul, masturbarea, sexul oral și anal, avortul (inițial cu o bâtă în pântecul femeii însărcinate ca să dea fătul jos), linsul în fund, sodomia (orașele Sodoma și Gomora arse cu foc și pucioasă de Dumnezeu ca o pedeapsă a păcatelor strigătoare la cer despre care ni se vorbește în Vechiul Testament că se aflau în Bulgaria, dovada că bulgarii se iubesc puțin cam mult intre ei), homosexualitatea, etc.

Teoria conspirațieiModificare

Îndepărtarea și frica lumii civilizate față de bulgari le-a provocat acestora un complex de inferioritate care era să le distrugă patriotismul (care este la nivel foarte ridicat în Bulgaria) și ca să nu se întâmple această nenorocire s-a ivit teoria conspirației conform căreia românii sunt bulgari care, dorind să fie mai respectați de lume, și-au îmbunătățit civilizația și au ajuns să nege că sunt bulgari, declarându-se latini și schimbându-și limba. Ideea a fost a regelui Fritz von Hitlerstein al Bulgariei care a născocit-o cu scopul de a-i face pe bulgari să își îmbunătățească civilizația, "făcând ca românii". Planul neamțului nu prea a dat roade... dar bulgarii tot cred că românii sunt bulgari care trăiesc în negare. Dacă le ceri dovezi o să spună că ei știu bine istoria de undeva... de undeva... iar dovezile tale că românii nu-s bulgari o să le numească propagandă ceaușistă. Dacă le arăți că nu e adevărat, nu o să accepte și tot propagandă ceaușistă o să-ți numească dovezile. De asemenea, o să-ți spună că România a apărut în 1878 și că Bulgaria era numele băștinașilor pentru Egiptul Antic și că faraonii se numeau țari și erau etnici bulgari.

Alte lucruriModificare

  • Peter Prostov (1742-1995), mare cărturar bulgar, a declarat că bulgarii sunt cei mai mari hoți din toate timpurile, dar a fost combătut de intelectualitatea țigănească, care a dovedit că țiganii pur-sânge, adică NU bulgarii, sunt cei mai mari hoți din toate timpurile. Prostov a continuat să combată pe țigani; temându-se de moarte, a apelat la Nikola Tesla care l-a făcut cyborg și astfel a trăit mai mult pentru a avea mai mult timp să combată intelectualitatea țigănească și să învețe tinerele generații de patrioți bulgari cum să se lupte cu țiganii pentru titlul de cei mai mari hoți din toate timpurile.
  • Precum scrie mai înainte, bulgarii cred că românii sunt bulgari care trăiesc în negare, și, din cauza unei legi din 1998 de-a guvernului bulgar, când cineva în Bulgaria menționează un român în spațiul public, acesta trebuie să menționeze nu doar numele oficial, ci și numele "adevărat", adică bulgăresc al acelei persoane. Deci: Nicolae Ceaușescu → Nikolai Ceaushov; Elena Udrea → Yelena Udrova; etc.
  • Bulgarii cred că Dobrogea românească trebuie să fie anexată de Bulgaria. Desigur, ei cred că românii sunt bulgari, dar când vine vorba de Dobrogea nu acceptă ca teritoriul să rămână sub conducerea "fraților bulgari care se declară români". După ei, în 1878, înainte ca Dobrogea să intre în componența României, populația Dobrogei era 99,99999% bulgărească și restul românească iar românii i-au gonit pe bulgari din Dobrogea, care era leagănul "civilizației" bulgare. Desigur, această idee neagă adevăruri istorice de necontestat, precum existența veche a unei numeroase minorități turce în Dobrogea, dar n-ai ce să ceri de la un popor care a adoptat scrisul în 2007, care pentru ei înseamnă presărarea de noroi pe coala de hârtie.
State suverane din Europa Albania · Andorra · Armenia · Austria · Azerbaidjan · Belarus · Belgia · Bosnia și Herțegovina · Bulgaria · Cehia · Cipru · Croația · Danemarca · Elveția · Estonia · Finlanda · Franța · Georgia · Germania · Grecia · Islanda · Irlanda · Italia · Kazahstan · Letonia · Liechtenstein · Lituania · Luxemburg · Macedonia · Malta · Moldova · Monaco · Muntenegru · Norvegia · Polonia · Portugalia · Regatul Unit · România · Rusia · San Marino · Serbia · Slovacia · Slovenia · Spania · Suedia · Turcia · Țările de Jos · Ucraina · Ungaria · Vatican
Teritorii dependente Abhazia · Ciprul de Nord · Kosovo · Nagorno-Karabah · Osetia de Sud · Transnistria
Insule izolate/dependente Insula Șerpilor · Insula De Nicăieri


Uniunea Prietenilor Coreei de Nord Bulgaria · China · Croația · Kazahstan · Serbia · Slovacia · Rusia · Ucraina